top of page

Uitnodiging

Amsterdam Art & Antiques Week


Nu alle beurzen zoals PAN en TEFAF geen doorgang kunnen vinden, zijn we zeer verheugd dat we samen met (inter)nationale kunst- en antiekhandelaren te gast zijn bij onze collega’s in het beroemde Spiegelkwartier in Amsterdam.

Een mooi initiatief om een route te maken langs bestaande galeries en pop-up locaties onder de naam Amsterdam Art & Antiques Week.


'The Canal House'


Speciaal voor dit evenement worden interieurs opnieuw ingericht. Onze pop-up locatie 'The Canal House' hoek Keizersgracht/Nieuwe Spiegelstraat is daar een goed voorbeeld van.
Oude en nieuwe kunst


De locaties in het Spiegelkwartier bieden tijdens dit evenement een grote verscheidenheid aan antiek en moderne en hedendaagse kunst. Juist de combinatie kan verrassende, zelfs spannende resultaten opleveren in het interieur van een appartement of gezinswoning maar ook van een kantooromgeving.Collectie 'The Canal House'


Wij delen onze pop-up locatie met 4 collega's.


Samen richten wij de locatie in met onze collecties die elkaar prachtig aanvullen: Moderne en Hedendaagse kunst, Schilderijen, Chinees porselein, Brons, Zilver, Art Deco, Gotiek en Renaissance.Onze collectie is gericht op het interieur zowel in de thuissituatie als in de werkomgeving.

We combineren antiek met moderne kunst en delen onze ideeën ter inspiratie. Het geeft altijd weer nieuwe energie om de interieurs waar je het meest verblijft, te verrijken met kunst. De verhalen en achtergronden van elk object voegen een nieuwe dimensie toe. Op onze website vindt u verschillende voorbeelden hiervan. Wat te denken van een schilderij van Denis De Gloire in de zitkamer of het werk van Hans Keuls in uw keuken. Daarnaast is er werk te zien van Wessel Huisman en Frank Peters.


Hedendaagse kunst in klassiek interieur
Schilderij door Denis De Gloire

Hedendaagse kunst in de keuken
Schilderij door Hans Keuls

In de werkomgeving hebben wij inmiddels een aantal kantoren voorzien van een kunstcollectie. Zie onze projecten Art at the Office.


Chinees Porselein


Schilderijen


Kitten door Henriëtte Ronner in prachtige goudvergulde lijst
Henriëtte Ronner (1821-1909) | Kitten | 19,5 x 15,5 cmAmsterdam Art & Antiques Week


Openingstijden


  • Zaterdag 19 tot en met zondag 27 september

  • Dagelijks van 11 - 18 uur

  • Extra laat open van 11 - 21 uur op zaterdag 19, vrijdag 25 en zaterdag 26 september


コメント


bottom of page