top of page

Cursus Kunst & Antiek

Vorige week dinsdag was er eindelijk weer een nieuwe cursus Kunst & Antiek in de Praktijk. Post corona, we kunnen elkaar weer ontmoeten!Onze nieuwe locatie in Oirschot

Het was heel bijzonder om de deelnemers te ontvangen op onze nieuwe locatie in het centrum Oirschot. Met veel plezier vertel ik over mijn taxatie activiteiten, de handel in kunst en antiek en over mijn connecties met het Verre Oosten. Het is mooi om kennis te delen!


Om ook praktisch bezig te zijn krijgen de deelnemers een opdracht, waarbij mijn collectie de hoofdrol speelt. Omdat ik het belangrijk vind dat kunst en antiek voor iedereen toegankelijk is, kan men op eigen houtje grasduinen tussen alle bijzondere objecten.

Na afloop zijn we met een kleine groep nog even gaan eten voordat iedereen weer op huis aan ging.
Benieuwd?

Deze cursus wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar. Bent u benieuwd naar de inhoud?


Als cursist bezoek je gedurende een periode van een aantal maanden 10 ervaren kunsthandelaren. Elke collega heeft een eigen specialisatie en draagt daarmee bij aan het curriculum van de cursus. Door deel te nemen bezoekt u de unieke locaties van waaruit de collega's werkzaam zijn.


Cursusomschrijving

Door de KVHOK:

In de cursus Kunst & Antiek in de Praktijk delen gerenommeerde kunsthandelaren, vaak bekend van het televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch, hun unieke kennis en ervaring. De cursisten komen samen in de galerie van de antiquair; daarnaast worden musea, kunstbeurzen of restauratieateliers bezocht. Kunst en antiek komen dichterbij dan ooit; stukken worden in detail bekeken en toegelicht en u krijgt informatie over de waardeontwikkeling van objecten. Het gaat in deze cursus niet alleen over kennis, maar zeker ook over de liefde voor kunst & antiek.


Kijk hier voor meer informatie over de cursus.


KVHOK

De leden van de Koninklijke Vereniging van Handelaren in Oude Kunst staan garant voor de kwaliteit van haar 65 leden.
コメント


bottom of page