top of page

Nationale Dag van Waarde

Bijgewerkt op: 1 okt. 2022

Op 8 oktober 2022 is het tijd voor de tweede editie van de Nationale Dag van Waarde: de landelijke open dag bij TMV-taxateurs, makelaars en veilinghouders in roerende zaken. Door de deuren te openen voor het publiek geven verschillende leden van de Federatie TMV een inkijkje in het fascinerende vak van de waarde-experts. Stap de drempel over voor een kennismaking met de wereld van waarde.


Vrij entree, gratis taxatie


In het mooie dorp Oirschot kunt u terecht op onze locatie aan de Markt 12-A. De deur staat op zaterdag 8 oktober open om een kijkje te nemen in onze kunsthandel met antiek en moderne kunst.

En dat niet alleen!

Wij nodigen u uit om een object mee te nemen voor een gratis taxatie.

Let op: 1 object per persoon, met uitzondering van juwelen.


Lezing


Op deze jaarlijkse dag van waarde geeft Peter van Os een lezing die op meerdere tijdstippen te volgen zal zijn. Het onderwerp gaat natuurlijk over de waarde van kunst. Op welke manier gaat een taxateur te werk? Hoe wordt de waarde bepaald in de huidige markt? En waarom zijn er voor hetzelfde object verschillende waarden toe te kennen?


U kunt de lezing bijwonen om:

  • 12:00 uur

  • 14:00 uur

  • 16:00 uur


Betrouwbare adressen


Bij de Federatie TMV zijn betrouwbare adressen te vinden van Taxateurs, Makelaars in roerende goederen en Veilinghouders die aangesloten zijn bij deze branche organisatie.

Website Federatie TMV.


Wilt u meer weten over taxaties? Kijk dan hier op onze website!
Comments


bottom of page