top of page

ANTIQfair Deventer

Op initiatief van de familie Dullaert wordt dit jaar in de Bergkerk in Deventer de ANTIQfair georganiseerd. En wat een mooi initiatief, om samen met een aantal gewaardeerde collega's een aantal dagen in Deventer door te brengen. Wij hebben er heel veel zin in! En u bent van harte welkom!

Mijn collega's hebben allemaal hun eigen specialiteit en onderscheiden zich door hun kennis en collecties. Zo bij elkaar treft u als bezoeker een diversiteit aan objecten en de daarbij behorende verhalen en achtergronden.


De collega’s die zijn uitgenodigd door initiatiefnemers Anna en Peter Dullaert, vormen een divers gezelschap op het gebied van kennis en collecties.


Collega Exposanten


De deelnemers kennen elkaar natuurlijk via de diverse brancheverenigingen zoals de KVHOK en de TMV of van andere beurzen. En de meeste collega’s kennen elkaar ook al heel lang.


Zelf maakte ik kennis met de broers Peter en Ricus Dullaert tijdens de beurs in Brugge, begin jaren ‘90. Ik heb daar zeer goede herinneringen aan! Sindsdien houden we contact, zien we elkaar op beurzen en andere gelegenheden en wisselen we kennis en ervaringen met elkaar uit.


En: De nieuwe generatie diende zich aan: Anna Dullaert heeft inmiddels een eigen galerie in Deventer!

Dat is dus ook mooi aan dit gezelschap: de verschillende generaties werken samen om dit evenement tot een succes te maken.Kijk op de website van de ANTIQfair en maak kennis met de exposanten!

Comentários


bottom of page