top of page

TEFAF 2019


Mexicaans masker
Mexicaans masker | Teotihuacan Culture | ca 300-650 AD

Vandaag opnieuw naar de Tefaf. Vorige week was ik al op de opening, maar zoals ieder jaar breng ik er meerdere dagen door.

Het is onmogelijk om alles in één keer te zien.

Verder heb ik naar aanleiding van mijn eerste bezoek afspraken gemaakt met een aantal collega's. Het is een unieke gelegenheid om zo veel internationale collega kunsthandelaren op deze bijzondere locatie in Maastricht te treffen.


Brussel en Parijs

Vorige maand bezocht ik zoals ieder jaar de Brusselse kunst- en antiekbeurs Brafa. Het bezoeken van diverse beurzen geeft inzicht in de huidige markt, het aanbod en de marktprijzen. In april reis ik naar de jaarlijkse Art Fair in het Grand Palais in Parijs. Deze beurs is met name gericht op Moderne Kunst.Oude bekenden en ...

Op de beurs kwam ik dit prachtige werk tegen van de Italiaanse schilder Sassoferrato (1609-1685). Ooit heb ik zelf een schilderij van deze kunstenaar in mijn collectie gehad.
...nieuwe verrassingen


Werk van Minjung Kim (Korea, 1962-), getiteld The Room. Mixed media met als basis traditioneel Koreaans handgeschept papier, genaamd Hanji mulberry.

Het werk is 205 x 145 cm en door dit behoorlijke formaat lijkt het of je erin wordt meegenomen, fascinerend.Minjung Kim  (Korea, 1962) |The Room
Minjung Kim (Korea, 1962)


39 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page