top of page

PAN in Perspectief

Verkoopexpositie 'Interior Highlights'

Weer een mooi initiatief, dit keer van PAN Amsterdam. Nu de kunstbeurzen voorlopig niet georganiseerd kunnen worden, nodigen de kunsthandelaren u uit om exposities te bezoeken op locatie.


Ook bij ons bent u van harte welkom!

Antiek en moderne kunst gecombineerd in het interieur
Interior Highlights van antiek tot moderne kunst


Kunsthandelaren in het land openen de deuren van hun locatie

25 t/m 29 november


Kunst op locatie
PAN in Perspectief

Tijdens het lange weekend Pan in Perspectief openen ook wij de deuren van onze locatie in Huissen. U bent van harte welkom!

Wij presenteren onze collectie antiek in combinatie met moderne kunst in ons eigen interieur. De kunst van het inrichten van uw interieur baseren wij op het vinden van een spannende balans tussen de objecten die u al in uw bezit heeft en kunst die u wilt toevoegen. We stellen u graag in de gelegenheid om de objecten van uw keuze te ervaren in uw eigen omgeving.

​​

U treft bij ons Chinees porselein, Delfts aardewerk, Italiaans scagliola, 19e eeuwse schilderijen, curiositeiten, antieke topografische landkaarten en stadsgezichten, Art Deco meubelen, moderne kunstfotografie van Frank Peters en moderne schilderijen van onder meer Denis De Gloire, Wessel Huisman, Jit Nieuwenhuis, Ad Snijders, Gertjan Scholte Albers en Hans Keuls.

We zijn trots op de parels die deel uit maken van onze Interior Highlights, die wellicht een weg vinden naar uw collectie.


Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons tijdens deze verkoopexpositie te bezoeken, dan bent u natuurlijk ook op een ander moment welkom.

Graag op afspraak: 06 5310 6541 / antiques@petervanos.com

Uw bezoek verloopt volgens de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM.Welkom aan de Kamervoort 187 in Huissen
Ons nieuwe Welkomstbord

70 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page